Pedicure meppel

Bent u op zoek naar een pedicure in Meppel om voetproblemen aan te pakken of wilt u gewoon verzorgde voeten? Ontdek onze variëteit aan behandelingen die Chic NailBoutique,Pedicure Meppel , aanbiedt. Van basis voetbehandelingen tot het lakken van de teen nagels. Wij helpen je graag, maak vandaag nog online een afspraak of bel ons even.

Klant van Chic Nailboutique. Pedicure praktijk in Meppel

Werkzaamheden pedicure praktijk Meppel

Heeft u last van voetklachten of wilt u gewoon zeker weten dat jouw voeten goed verzorgd zijn? Bij Chic Nailboutique vindt u een breed scala aan diensten, waaronder medisch pedicure, zoals:

 • Nagelzorg

 • Eeltverwijdering

 • Voetmassage

 • Nagelriem verzorging
 • Het lakken van de teennagels

Wij zorgen ervoor dat uw voeten de verzorging krijgen die ze verdienen.

Chic Nailboutique, gelegen Meppel, biedt niet alleen complete behandelingen maar ook deelbehandelingen en zelfs het lakken van nagels aan, voor diegenen die naast voetverzorging ook op zoek zijn naar een esthetische touch. Het is natuurlijk ook mogelijk om dit te combineren met het zetten van Acryl nagels of bijvoorbeeld een BIAB behandeling voor de vinger nagels.

Basis pedicure

Een basis pedicure bij Chic Nailboutique omvat:

 • Het zorgvuldig knippen en vormen van de teennagels

 • Het verzorgen van de nagelriemen, waardoor jouw nagels in topconditie blijven

 • Het vakkundig verwijderen van overtollig eelt om jouw voeten zacht en soepel te maken

 • Een breed scala aan pedicures om aan jouw specifieke behoeften te voldoen

Zorg ervoor dat je weer heerlijk op je slippers kunt lopen zonder je zorgen te hoeven maken om je voeten. Die van jou zijn na een behandeling namelijk weer prachtig!

Tot slot worden uw voeten verwend met een hydraterende crème, die zorgt voor een diepe vochtinbrenging en de gezondheid van uw huid bevordert.

 

Ingroeiende nagels, oorzaken en behandelingen

Ingroeiende nagels kunnen een bron van grote ongemak zijn, maar wat veroorzaakt ze precies? Vaak is verkeerd knippen of het dragen van slecht passend schoeisel de boosdoener, maar ook genetische factoren spelen een rol.

Preventie is echter de sleutel en regelmatig de nagels op de juiste manier knippen kan veel problemen voorkomen. Wij kunnen ingegroeide teennagels wel voorkomen door de juiste voetverzorging te bieden. Wij hebben geen certificering om ingegroeide teennagels te behandelen. Wij behandelen ingegroeide teennagels dus niet.

Pedicure behandeling bij Chic Nailboutique

Gezonde voeten, tips en advies

Gezonde voeten zijn gelukkige voeten en een paar eenvoudige gewoonten kunnen ervoor zorgen dat uw voeten in optimale conditie blijven. Het begint allemaal met de basis:

 • Het wassen en zorgvuldig drogen van uw voeten om infecties te voorkomen.

 • Draag sokken van ademende materialen en zorg dat uw schoenen goed passen om voetproblemen te vermijden.

 • Vergeet ook niet uw voeten en enkels te versterken met regelmatige oefeningen.

Pedicure met nagellak
Chique nailboutique logo vergroot

De Voetverzorgster Melissa Spijkerman

Achter elke succesvolle pedicure praktijk staat een gepassioneerde voetverzorger, en in Meppel is dat Melissa Spijkerman. Geboren in 1999, woont Melissa sinds 2021 in Meppel en heeft ze een reputatie opgebouwd voor haar persoonlijke benadering en gedetailleerde aandacht voor elke cliënt. Bovendien biedt ze de unieke service van voetverzorging aan huis, waarmee ze de drempel voor comfortabele en professionele voetverzorging aanzienlijk verlaagt.

Prijzen pedicure Chic NailBoutique Meppel

Complete behandeling

Voetbehandeling van 30 minuten – €27,50

Voetbehandeling met nagelriem verzorging en nagels lakken – €45,-

Deel behandelingen

Nagels knippen en nagelriem verzorgen €20,00

Eelt verwijderen €23,50

Teennagels lakken (incl. nagelriem verzorging) €25,-

Afspraak maken

Geef acryl nagels cadeau!

Share the Love